Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ  13 .4.2020
Αγαπητά μας παιδιά σας χαιρετούμε.Μεγάλη Δευτέρα σήμερα. Διανύουμε την εβδομάδα των Παθών του Χριστού μας. Εργαστήκατε αρκετά όλο αυτό το διάστημα και σας συγχαίρουμε γι ΄αυτό . Αυτή τη βδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές δραστηριότητες, προσαρμοσμένες στο κλίμα των ημερών. 
Δραστηριότητες με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε:
α. Να φτιάξετε πασχαλινή κάρτα με όποια υλικά θέλετε , γράφοντας μέσα τις δικές σας πασχαλινές ευχές.
Μπορείτε να την φωτογραφίσετε και να στείλετε τη φωτογραφία στο προσωπικό σας viber, για να μπορέσουμε να αναρτήσουμε όλες τις πασχαλινές κάρτες που θα φτιάξετε σε μια παρουσίαση.
β. Στο μπλοκ της τάξης μας έχουμε αναρτήσει πασχαλινό σταυρόλεξο και κρυπτόλεξο, για να εργαστείτε δημιουργικά. 
γ. Στην ιστοσελίδα του σχολείου μας , στο εκπαιδευτικό υλικό , στα Θρησκευτικά έχουν αναρτηθεί βιντεάκια για το Πάσχα, τα ήθη και τα έθιμα μας. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε. 
δ. Μπορείτε να φτιάξετε με τη μαμά ή τη γιαγιά μια  συνταγή με παραδοσιακά  πασχαλινά φαγητά ή γλυκά . Να βγάλετε φωτογραφίες και να την στείλετε στο email του διευθυντή μας , ώστε να ετοιμάσουμε ένα βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές . 
   Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Μακάρι ο Χριστός μας να βοηθήσει να ΄΄βγούμε΄΄ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή την κατάσταση και να ανταμώσουμε και πάλι στο αγαπημένο μας σχολείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου