Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κατασκευή αφίσας

Καλημέρα σας παιδιά.Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να έχετε μια καλή μέρα🙂. Στα πλαίσια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης επικοινωνούμε μαζί σας μέσα από το blog μας για να μπορείτε να εργάζεστε από το σπίτι. Εργασίες που μπορούν να γίνουν:

1. Μπορείτε αυτές τις μέρες να σχεδιάσετε μια αφίσα για την κατάσταση που περνούμε με την πανδημία του corona virus σε μια κόλλα , να τη φωτογραφίσετε και να μας την στείλετε στο viber.

2. Να μπείτε στο blog μας της Στ΄ τάξης και στο lino να γράψετε ένα μήνυμα στους δασκάλους και στους συμμαθητές σας.Υπάρχουν οδηγίες στα αριστερά του lino και ακολουθήστε τις βήμα με βήμα.

3. Να διαβάσετε από το βιβλίο της Γλώσσας Β΄Μέρος σελ 100-104 το κείμενο 〃Η πολιορκία και η ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου〃. Σε ένα τετράδιο Ελληνικών, στο μικρό ή στο Μεγάλο Τετράδιο ή Επίσημο ,όπως το όνομασαν , να γράψετε μια παράγραφο για το τι λέει αυτό το κείμενο.Την εργασία σας μπορείτε να την φωτογραφίσετε και να μας την στείλετε στο viber ή στο blog μας στο lino ακολουθώντας τις οδηγίες. Εμείς θα τις βλέπουμε και θα σας στέλλουμε για διορθώσεις.

4. Στο blog μας  θα μπείτε και να κάνετε το πιο κάτω φυλλάδιο Μαθηματικών.Αν μπορείτε να το τυπώσετε και να το λύσετε, αν δεν έχετε εκτυπωτή , να το λύσετε στο τετράδιο Μαθηματικών, βάζοντας τίτλο αυτόν του φυλλαδίου και αριθμό κάθε άσκησης και να γράφετε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου